18. October 2018

  PREJ SHKAQEVE TË HYRJES NË XHENET

  Ebu Hurejra, Allahu qoftë i kënaqur me të, përcjell dhe thotë se i dërguari i Allahut, paqja dhe bekimi i…
  6. October 2018

  Kuran i qëndisur

  KURANI MË I VEÇANT DERI MË TANI. Ky Kur’an nuk është i shkruar me laps, as me ngjyrë as me…
  13. September 2018

  TRI VEPRA QË NUK HYN NË PESHORE DITËN E KIAMETIT

  – Tri vepra që nga madhështia e tyre nuk hyjnë në peshore Ditën e Kiametit janë: 1. Durimi. Allahu i…
  13. September 2018

  Muaji Muharrem dhe agjërimi i ashuras

  Muaji Muharem ka disa veçori. Prej veçorive më të theksuara: -Është një nga muajt e shenjtë. Allahu subhanehu ue teala,…
  6. September 2018

  Fillojnë mësimet në mekteb për vitin shkollorë 2018-2019

  Më 9 shtator 2018 fillojnë mësimet në mektebin e Xhamisë Vëllazërimi në vitin shkollorë 2018-2019 Mësimet zhvillohen nga ora 11:00…
  Close
  Close