Aktivitete

Seminari për Sheriatin

Të enjten më 22 mars 2018 duke filluar nga ora 20:30 në lokalet e Xhamisë Vëllazërimi u zhvillua seminari me…

Tribunë Islame (foto & video)

Të shtunën e 10 mars 2018, ashtu siq edhe ishte paralajmëruar, u mbajt tribuna Islame me titull “Roli i familjes…

Seminari për Ibadetin

Të enjten më 1 mars 2018 duke filluar nga ora 20:30 në lokalet e Xhamisë Vëllazërimi u zhvillua seminari me…

Takimi i dytë – Një kafe me Hoxhën

Të enjten më 15 shkurt 2018 duke filluar nga ora 20:00 në lokalet e Xhamisë Vëllazërimi u zhvillua takimi i…

Seminari për Imanin

Të enjten më 8 shkurt 2018 duke filluar nga ora 20:00 në lokalet e Xhamisë Vëllazërimi u zhvillua seminari me…

Tribuna “Mënyrat si ta forcojmë Imanin”

Të shtunën e 27 janar 2018, ashtu siq edhe ishte paralajmëruar, u mbajt tribuna Islame me titull “Mënyrat si ta…

Seminari “MUHAMEDUN RASULULLAH”

Të enjten më 25 janar 2018 duke filluar nga ora 20:00 në lokalet e Xhamisë Vëllazërimi u zhvillua seminari me…

Seminari i DËSHMISË

Të enjten dhe të premten më 11 dh 12 janar 2018 duke filluar nga ora 20:00 në lokalet e Xhamisë…

Seminari për të rinjë

Të dielën më 17 dhjetor 2017 u zhvillua edhe takimi i katërt dhe i fundit i seminarit edukativ ‘’Bazat e…

Manifestimi i Nëntorit 2017

Të shtunën më 25 nëntor 2017, u shënuan përmes një manifestimi kulturorë, ngjarjet më të mëdha të historisë së popullit…
Close
Close