Lajmërime

Fillojnë mësimet në mekteb për vitin shkollorë 2018-2019

Më 9 shtator 2018 fillojnë mësimet në mektebin e Xhamisë Vëllazërimi në vitin shkollorë 2018-2019 Mësimet zhvillohen nga ora 11:00…

Kryesia e re e Xhamisë Vëllazërimi

Sonte në mbledhjen e thirrurr nga këshilli zgjedhor, u shpall rezultati i zgjedhjeve dhe u mandatua kryesia e re e…

Mbledhja me Kuvendin

Lajmërohen të gjithë antarë e Xhamisë Vëllazërimi se me datën 1 Tetor 2017 ditë e diel në ora 13:00 mbahet…

Namazi i Fitër Bajramit

Lajmërohet xhemati i Xhamisë Vëllazërimi se këtë të dielë me 25 qershor 2017 inshAllah do ta falim namazin e fitër…

Ftesë për iftar!

Të nderuar xhematlinjë të Xhamisë Vëllazërimi, ftoheni të gjithë në iftarin që e organizon Xhamia jonë për ju. Ky iftar…

Takvimi 2017

Në fillim të vitit 2017, ALKIG ka nxjerrur nga shtypi takvimat për këtë vit. Këtë herë takvimi pos që është punuar…

Kurs për gjuhë gjermane

Shoqata kulturore e shqiptarëve musliman “Vëllazërimi” organizon kurs për gjuhë gjermane. Kursi mbahet në lokalet e shoqatës çdo të premte…

Lajmërim për mbledhje të kuvendit

Lajmërohen të gjithë antarët e Xhamisë Vëllazërimi se me datën 06.11.2016 nga ora 13:30 fillon mbledhja e kuvendit të Xhamisë.…

Namazi i Kurban Bajramit

Lajmërohet xhemati i Xhamisë Vëllazërimi se namazi i Kurban Bajramit falet ditën e hënë më 12 shtatorë. Namazi i sabahut…

Fillojnë mësimet në mekteb më 4 shtator 2016

Pas një pushimi dy mujorë, në mektebin e Xhamisë Vëllazërimi, rifillojnë mësimet e rregullta këtë të diel më 4 shtatorë…
Close
Close