KurioziteteSlider

Kuran i qëndisur

KURANI MË I VEÇANT DERI MË TANI.

Ky Kur’an nuk është i shkruar me laps, as me ngjyrë as me një lloj shkrimi ngjyrash. Interesante, është i qëndisur me penjë komplet shkronjë për shkronje. Këtë e bëri kjo grua nga Pakistani, punë që filloi në vitin 1987 dhe e mbaroi këtë vit (2018) plot 31 vite dhe e solli dhuratë muzeut të KUR’ANIT më Medinen e Ndritshme.

Allahu na bëftë që ta pasojmë Kur’anin shkronjë për shkronjë.

Comments

comments

Close
Close