AktiviteteEdukimFetareGaleriaSlider

Seminari për Sheriatin

Duke zbuluar dhe shpjeguar Sheriatin

Të enjten më 22 mars 2018 duke filluar nga ora 20:30 në lokalet e Xhamisë Vëllazërimi u zhvillua seminari me titull: “Duke zbuluar dhe shpjeguar Sheriatin”

Ky ishte seminari i gjashtë me radhë brenda pak kohësh i organizuar nga kryesia e Xhamisë dhe Imami. Sponzor i këtij Seminari ishte Autohaus NURI

Ky seminar ishte i ndarë në gjashtë pika . Domethënia e Sheriatit, qëllimet e tij, burimet e tij, ndarja e tij, dispozitat e tij dhe keqkuptimet rreth tij.

Seminari ishte interaktiv, i transmetuar në projektor, me pyetje e ndërhyrje edhe nga të pranishmit.

Interesimi ishte relativisht i kënaqshëm, u frekuentua nga grupmosha të ndryshme si nga të rinjtë, moshë e mesme etj.

E lusim Allahun e Madhërishëm që t’na jep sinqeritet e begati në fjalë e në vepra! Amin!

Më poshtë po ju sjellim disa nga momentet e seminarit:

Comments

comments

Close
Close