AktiviteteSlider

Takimi i dytë – Një kafe me Hoxhën

Tema: Pendimi

Të enjten më 15 shkurt 2018 duke filluar nga ora 20:00 në lokalet e Xhamisë Vëllazërimi u zhvillua takimi i dytë me radhë: “Një kafe me Hoxhën”.

Në këtë takim u trajtuar tema “Pendimi” në vazhdën e ciklit të ligjëratave “Shkallët e besimtarëve në rrugëtimin drejt Allahut”. U trajtuan kushtet dhe përfitimet e pendimit.

 

Interesimi ishte relativisht i kënaqshëm, u frekuentua nga grupmosha të ndryshme si nga të rinjtë, moshë e mesme etj.

E lusim Allahun e Madhërishëm që t’na jep sinqeritet e begati në fjalë e në vepra! Amin!

Më poshtë po ju sjellim disa nga momentet e seminarit:

Comments

comments

Close
Close