AktiviteteGaleriaSlider

Tribuna “Mënyrat si ta forcojmë Imanin”

Hoxhë Dhulkarnejn Ramadani

Të shtunën e 27 janar 2018, ashtu siq edhe ishte paralajmëruar, u mbajt tribuna Islame me titull “Mënyrat si ta forcojmë Imanin” në lokalet e Xhamisë Vëllazërimi në Krems.

Tribunën e begatoi me prezencën e tyre imamët dhe përfaqësuesit e xhamive shqiptare në Austri po edhe të gjithë të pranishmit qofshin ata xhemat i Xhamisë Vëllazërimi apo musafir nga vende tjera.

Redaksia e Xhamisë e realizoi transmetimin e drejtëpërdrejt të programit duke ua mundësuar mijëra besimtarëve të dëgjojnë programin e kësaj tribune nga shtëpitë e tyre kudo që ata ndodheshin në botë.

Kishte program të pasur kulturoro-artistik me lexim Kurani, ligjëratë e këndim ilahish me të cilin program u duk se të pranishmit u ndanë mjaftë të kënaqur.

Programin e filloi Skender Jonuzi me lexim Kurani dhe një ilahije, më pas fjalën hyrëse e mori Imami i Xhamisë, Argjend Xhelili i cili bëri prezantimin e tribunës dhe të programit.

Ligjëratën kryesore “Mënyrat si ta forcojmë Imanin” e elaboroi hoxha i nderuar Dhulkarnejn Ramadani i cili me këshilla kuranore, pejgamberike dhe tregime nga jeta praktike e Pejgamberit a.s dhe të muslimanëve të drejtë, shpalosi format dhe shkaqet e shtimit të Imanit.

Për ta relaksuar atmosferën u përkujdes Skender Jonuzi me disa ilahije.ëve.

Allahu i shpërbleftë të gjithë ata që në çfarëdo mënyre kanë kontribuar në mbarëvajtjen e kësaj tribune dhe të gjithë ata që gjetën kohë të prezentonin ose ta ndiqnin live përmes faqes në facebook! Amin.

Më poshtë po ju sjellim disa nga momentet e tribunës:

Image may contain: 6 people, people sitting and indoorImage may contain: 3 people, people sitting, table and indoorImage may contain: one or more people, screen and phoneImage may contain: 9 people, people sitting and indoorImage may contain: 3 people, people sitting and indoorImage may contain: one or more people, people sitting, table and indoorImage may contain: one or more people, people sitting, table and indoorImage may contain: 1 person, on stage and indoorImage may contain: one or more people, people sitting, table and indoorImage may contain: 10 people, people smiling, people sitting, table and indoorImage may contain: 3 people, people sitting, table and indoorImage may contain: 8 people, people smiling, people sitting and indoorImage may contain: 5 people, people sitting, table and indoorImage may contain: 3 people, people standing and beardImage may contain: 2 people, people smiling, beard and indoorImage may contain: 2 people, beardImage may contain: 3 people, people smiling, people standing, beard and indoorImage may contain: 4 people, people smiling, people standing and beardImage may contain: 5 people, people smiling, people standing, beard and indoorImage may contain: 4 people, people smiling, people standing, suit and indoorImage may contain: 3 people, people smiling, people standing, beard and suitImage may contain: 3 people, people smiling, people standing, beard and indoorImage may contain: 6 people, people smiling, people sitting, table and indoorImage may contain: 4 people, people smiling, people sitting, beard, table and indoorImage may contain: 6 people, people sitting, table and indoor

Comments

comments

Close
Close